Информация и услуги

Вашият бизнес - Вашите правила.

В ИВЕРЕСТ, нашите услуги са предназначени да превърнат Вашите идеи в реалност, стимулирайки растежа, производителността и ефективността работния процес. Независимо дали това е поръчков софтуер, разработване на уебсайт или специално мобилно приложение, нашите услуги са създадени да отговарят на вашите нужди. Управляваме вашите проекти на принципа на индивидуалния подход, който обхваща всички услуги, за да Ви гарантираме, че проекта ще бъде завършен навреме и в рамките на неговия бюджет. Ние ще изслушаме внимателно резюмето, относно вашия проект за да Ви гарантираме, че всички аспекти и рискове са оценени преди да започнем работа по осъществяването му. Нашият екип тества всички приложения внимателно, преди да ги представим пред вас. Ние гледаме на нашите клиенти като на партньори. Стараем се да поддържаме стабилни и дълготрайни взаимоотношения, защото искаме Вашия успех също толкова, колкото го искате и Вие.

Разработка на
уеб приложения

В ИВЕРЕСТ, имаме необходимите умения и опит, за да разработим и да развиваме поръчкови уеб-базирани приложения, които могат да се адаптират към специфичната дейност на Вашия уникален бизнес. Собствениците на фирми се нуждаят от специфични приложения за управление на онлайн бизнеса и икономическия растеж – това, което знаем и правим най-добре. Ние предоставяме полезни приложения с висока ефективност, които могат да бъдат достъпни от всяка интернет връзка и да включват възможности за онлайн резервации и поръчки, системи за управление на съдържанието (CMS) или уникална за вашите нужди функционалност.

Планиране на
корпоративни ресурси (ERP)

Нека Ви помогнем да запазите клиентите си и да усъвършенствате своите бизнес операции с нашите ERP услуги. Ние ще работим с вас, за да идентифицираме вашите корпоративни нужди от фирмената администрация до оперативните процеси. Ще Ви подсигурим с ERP софтуер по поръчка, предназначен за по-ефективни взаимодействия с персонала, клиенти и доставчици. Нашите поръчкови софтуерни системи могат да автоматизират процесите и да гарантират бързо и ефективно взаимодействие между бизнеса и трети страни.

Разработка на
софтуер

Ние в ИВЕРЕСТ вярваме, че трябва да предоставяме възможност на нашите клиенти да извличат максимума от техния софтуер. Ето защо, нашите индивидуални системи за управление на съдържанието са направени с мисълта за Вас, защото ние се фокусираме върху изслушването и разбирането на нашите клиенти. Нашите системи за управление ще Ви позволят да администрирате ефективно съдържанието на вашия уебсайт, а това може да улесни всички видове онлайн взаимодействия на компанията. Ние можем да разработим всичко, от най-простите CMS-системи до изключително комплексни програми, които имат силата да поемат огромно количество съдържание и обмен на информация.

Мобилни приложения

Мобилният свят е в състояние на постоянно развитие. В ИВЕРЕСТ, се стараем винаги да сме на „ти“ с най новите тенденции в мобилните приложения и възможностите за развитие на този пазар. Мобилните приложения могат да разширят Вашето онлайн присъствие като взаимодействат с Вашия уебсайт или електронна търговия, предоставяйки нови възможности за продажби, маркетинг и пазарни ниши. Можем също така да разработим самостоятелни приложения за специфични бизнес нужди, които да работят с повечето мобилни операционни системи като Android, IOS и мултиплатформени приложения с помощта на HTML5.

Аутсорсинг

Ние в ИВЕРЕСТ вярваме в партньорствата и доверието на нашите клиенти и работим усилено за да постигнем това, от което се нуждаят, в рамките на уговорения срок. Ето защо ние смятаме, че сме един добър избор ако обмисляте аутсорсинг на вашия софтуер и уеб разработки. Ние ще работим като изпълнител за вас, освобождавайки Ви ценно време и ресурс за по-важните неща, като се възползвате от сигурността да имате опитен партньор на борда, който да разработи и да развива вашите софтуерни нужди.