Up North Memorabilia Ltd.

Исках да ви изпратя кратко съобщение, за да ви Благодаря за всичката упорита работа, която сте свършили за моя сайт през последните 12 месеца. Ако е възможно, бих искал да напиша няколко реда за вас, предполагам за да ги добавите към вашият сайт или документация, така че другите да имат възможност да прочетат моята оценка за вас.

Попаднах на Иверест ЕООД, след като мой приятел ми ги препоръча. Имах някои технически проблеми с моя сайт, а от предишната фирма просто кърпеха нещата. След като установих контакт с Боян и екипът му в Иверест ЕООД, те незабавно ме успокоиха, като ми предложиха най-бързия вариант за решаване на всичките ми проблеми и намериха решения, които другите преди тях просто не можеха да постигнат. Моят сайт започна отново да набира сила и сега бележим ръст на месечна база. Това, че понякога нещата не вървят добре е неизбежно с онлайн бизнесът и уебсайтовете, но едно бързо съобщение до, който и да е член от екипа на Иверест означаваше, че проблемите ми са елиминирани незабавно, тяхното внимание към детайла е превъзходно. Конкретния проблем, който исках да бъде решен беше прекалено дългата категоризация на моя сайт, Боян направи своята магия в администрацията на OpenCart и сега категориите зареждат значително по-бързо, продуктите се показват както трябва и просто всичко работи според очакванията ми.

Това, което съм научил от електронната търговия е, че няма смисъл да имате уебсайт, който не функционира добре, защото клиентите могат да бъдат изгубени само заради дребните детайли които не работят правилно. Моят съвет към всеки наложен или налагащ се онлайн бизнес е да правите нещата правилно, да изберете добър уеб-разработчик към вашия екип и Ви призовавам да изберете Иверест ЕООД, честно казано никога повече няма да имате проблем, който да не може да бъде оправен бързо и ефикасно.
Благодаря Ви много хора! Всичко най-хубаво и нека бизнес отношенията ни продължат за още много години напред!

Поздрави,

Pete Cowgill Up North Memorabilia